سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ , 11 Aug 2026
جالب است ۰

عملیات رفع اثر از تغییر کاربری اراضی در شهرستان ایلام

عملیات رفع اثر از تغییر کاربری اراضی در شهرستان ایلام
به گزارش آفتاب ایلام
 
یگان امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ایلام، طی عملیات نظارتی و اجرایی خود در روز دوشنبه 12 مردادماه، دو فقره از اراضی کشاورزی تغییرکاربری‌یافته در محدوده شهرک شهید کشوری را به وضع سابق اعاده کرد.
 این عملیات با هدف پیشگیری از پدیده خرد شدن اراضی و صیانت از پتانسیل تولید در بخش کشاورزی منطقه انجام شد. نیروهای یگان حفاظت اراضی با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، نسبت به رفع آثار تغییر کاربری غیرمجاز و پاکسازی سطح زمین اقدام نمودند تا اراضی مذکور مجدداً جهت فعالیت‌های زراعی قابل بهره‌برداری باشند.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ایلام در پایان با تأکید بر ضرورت رعایت موازین قانونی، از تمامی شهروندان و بهره‌برداران درخواست کرد تا پیش از انجام هرگونه اقدام یا تغییر در اراضی کشاورزی، حتماً از مراجع ذی‌صلاح مجوزهای لازم را دریافت نمایند تا از بروز تخلفات و پیگیری‌های قانونی جلوگیری شود.
 
 
 
گزارشگر : فاطمه میری
https://aftabilam.ir/vdcbu9b9prhbg.iur.html
نام شما
آدرس ايميل شما